Intresserad av att ta GIGs som underkonsult inom IT, ekonomi eller som ingenjör?

Anmäl ditt intresse här

Experis - din karriärpartner

Varför stanna och stagnera när du i stället kan utvecklas och komma till nästa nivå? Vi på Experis ger dig som underkonsult möjligheten att styra din karriär dit du önskar. Vi är övertygade om att du har mycket mer att ge.

Det är dig vi vill ha!
Vi matchar den mest kvalificerade konsulten för respektive uppdrag utifrån kompetens, pris och tillgänglighet enligt vår kvalitetssäkrande process.

Välkommen med din ansökan till något av våra intressanta GIG-uppdrag här.

Tillgång till över 450 ramavtalskunder
Att vara underkonsult har sina fördelar. Vi har över 3 000 konsulter och konsultbolag knutna till oss. För visst är det skönt att själv få bestämma över sin egen verksamhet och att vara sin egen chef? Samtidigt kan det vara svårt att hålla en jämn arbetsbelastning och att hinna kontakta nya kunder medan man själv är ute på GIG-uppdrag. Som underkonsult till Experis agerar vi som komplement till din egen säljorganisation: Det innebär att du får åtkomst till hela vårt kundregister och därmed tillgång till de mest intressanta uppdragen och över 450 ramavtalskunder.

Unik möjlighet att utvecklas
Som underkonsult till Experis ger dig en unik möjlighet till att utvecklas, både i ditt yrkesområde och som person. Efter varje längre GIG ger vi dig personlig återkoppling som hjälper dig att hitta dina styrkor, drivkrafter och utvecklingsområden. Du har även fri tillgång till ett stort utbud av kompetensförstärkning via e-learning.

Läs mer om vårt underkonsulterbjudande här 

Minskad administration genom vår faktureringslösning. 
Experis har förenklat administration för dig som underkonsult. Via din tidrapportering skapas dina fakturor och systemet säkerställer att du får betalt i rätt tid. Vårt supportcenter hanterar frågor kring samarbetsavtal, tidrapportering, fakturering, utlägg och betalning och nås via telefon.

Läs gärna artikeln med Carina Eyoma om 5 nödvändiga fokus för lyckade gig-chefer här.

Foto: Martina Huber

Experis_movie
Experis_movie

Kontaktpersoner i Sverige   

Stockholm60020011_Bloggbilder_2500x1390_2

Väst         60020011_Bloggbilder_2500x1390_2 Mellan     60020011_Bloggbilder_2500x1390_2 Syd          60020011_Bloggbilder_2500x1390_2
Carina Eyoma Reza Farkhondehkish Erik Sundqvist Jakob Bergström
Carina.Eyoma@se.experis.com Reza.Farkhondehkish@se.experis.com  Erik.Sundqvist@se.experis.com Jakob.Bergstrom@se.experis.com